Backup > Online Drive

Toegang tot de Online Drive

Bij elk BullGuard-abonnement hoort een online back-updrive. U hebt vanuit de BullGuard-applicatie toegang tot de Online Drive via de knop 'Online Drive' op de overzichtspagina van Backup, vanuit Windows Explorer of vanuit een internetbrowser (zoals Internet Explorer).

Als u op de Online Drive aan het werk bent, worden van alle bestanden door u handmatig back-ups gemaakt, zonder dat u back-upprofielen gebruikt. Gecodeerde, gearchiveerde en gecomprimeerde bestanden kunnen niet worden geopend vanaf de Online Drive. In deze gevallen adviseren wij u de Ophaalhandleiding te gebruiken.

Het gebruik van de Online Drive

* Open BullGuard, ga naar de overzichtspagina van het programmaonderdeel Backup en klik op de knop 'Online Drive' of ga naar Deze computer of Windows Explorer waar u het pictogram van de Online Drive aantreft.

'Deze computer' openen

U opent 'Deze computer' via de startknop van Windows of Windows Explorer door met de rechtermuisknop op het pictogram 'Deze computer' te klikken en de optie 'Verkennen' te kiezen of door de Windows-toets + E op uw toetsenbord in te drukken.

* Om rechtstreeks een back-up van bestanden naar de Online Drive weg te zetten, kunt u gebruik maken van slepen of kopiëren-plakken. Een pop-upvenster toont de voortgang van het back-upproces.

* Om bestanden terug te plaatsen gebruikt u slepen vanaf de back-updrive naar de gewenste locatie op uw computer, of u gebruikt kopiëren- plakken om de bestanden van de drive af te halen.