Hovedmodul > Din konto

Aktiver, administrer, skift og opgrader BullGuard-konti.

BullGuard Internet Security-programmet fungerer på et abonnementsbaseret system. Du skal oprette en konto og logge ind for at køre programmet.

Alle konti findes i vores database, som BullGuard forbinder til og læser abonnementsoplysningerne. Afhængig af dit abonnement vil du have adgang til enten alle moduler i BullGuard-programmet eller kun til nogle moduler som f.eks. spamfilter eller backup.

Via fanen Konto i sektionen Hjem kan du interagere direkte med dit BullGuard-abonnement, og du vil kunne ændre brugerkonto, opgradere dit abonnement, forny det eller udvide abonnementstiden ved at tilføje licensnøgler.

Dit brugernavn i forbindelse med dit BullGuard-abonnement er den e-mail-adresse, som bliver vist i sektionen Skift bruger.

Din BullGuard-konto

Skift bruger

Den aktuelt indloggede bruger vises i sektionen Skift bruger og på Hoved-siden på BullGuards grænseflade. Hvis du klikker på Skift bruger, vises Login-vinduet, hvor brugere kan logge ind med deres kontooplysninger eller med en ny BullGuard-konto. Hvis adgangskoden er ændret eller nulstillet, er det nødvendigt at logge ind igen med de nye kontooplysninger.

Registreringsproces

Bemærk, at registreringsprocessen kun er gældende, første gang du installerer BullGuard på computeren. Hvis en anden version har været installeret på computeren tidligere, vil registreringsmuligheden være grå.

Alle BullGuard Internet Security-konti kan anvendes på op til tre forskellige computere samtidig. Du skal opgradere dit abonnement, hvis du har brug for at få beskyttet mere end tre computere med den samme konto.

Alle BullGuad-konti er beskyttet af et brugernavn og en adgangskode, som du bliver bedt om at oprette ved registrering. Brugernavnet skal være en gyldig e-mail-adresse, som alle BullGuard-relaterede e-mails bliver sendt til (inklusive betalingsbekræftelser).

Beskyttelsesindstillinger med adgangskode: Giver BullGuard mulighed for at begrænse adgang til nogle af dets områder og bede om bekræftelse af adgangskode til brugerkontoen i forbindelse med adgang til:

- Indstillingerne for sektionerne Antivirus, Spamfilter og Hjem er beskyttet med adgangskode

- Ved deaktivering af moduler bliver du bedt om at bekræfte adgangskoden

- Ved lukning af BullGuards ikon på proceslinjen (højreklik, og vælg Luk) bliver du bedt om at bekræfte adgangskoden.

Når du søger adgang til en af ovenstående sektioner, beder BullGuard om adgangskode en gang, og inden for en angivet periode bliver du ikke bedt om adgangskoden igen. Når perioden for “ingen anmodning om adgangskode” udløber, bliver du igen bedt om adgangskoden. Lukning og genstart af BullGuard nulstiller også adgangskodens låsetimer.

Du kan aktivere eller deaktivere dette valg, når du logger ind/registrerer en konto første gang eller efterfølgende fra Status og indstillinger i sektionen Hjem.

Kontovalg giver dig mulighed for at vælge, om du ønsker, at BullGuard skal logge ind automatisk ved næste opstart ved hjælp af de angivne kontooplysninger (valget Log ind automatisk) og om nødvendigt indstille deres proxyserveroplysninger (Jeg bruger en proxy-forbindelse).

Vis privatlivspolitik giver dig mulighed for at læse om indsamling af private oplysninger og behandlingspolitik og viser, at BullGuard lever op til tidens standarder inden for love og aftaler om administration af personlige oplysninger.

Gendan adgangskode

En anden grund til at bruge en gyldig e-mail-adresse er processen med at gendanne adgangskode, som sender en automatisk e-mail, hvorved du får mulighed for at nulstille din mistede adgangskode. Du skal gennemgå denne procedure med gendannelse af adgangskoden, da supportteamet ikke har adgang til din adgangskode og ikke vil nulstille adgangskoden på grund af lov om beskyttelse af personlige data.

Gendannelse af adgangskode trin for trin

Trin 1.

Klik på Gendan min adgangskode. Det åbner BullGuards webside Gendan adgangskode. Du skal skrive og bekræfte den e-mail-adresse, der er anvendt til din BullGuard-konto. Det er nødvendigt at angive koden i billedet for at modvirke, at skadelige programmer kan spamme formularen Gendan password. Du skal skrive tegnene i billedet, nøjagtig som de vises og med evt. store bogstaver.

Trin 2.

Efter klik på Send bliver der vist en bekræftelsesmeddelelse, som meddeler dig, at der blev sendt en e-mail til den e-mail-adresse, der blev brugt i formularen Gendan.

Trin 3.

E-mailen indeholder et link, som vil give dig mulighed for at nulstille adgangskoden efter ønske. BulllGuard anvender denne metode til at sikre, at det kun er ejeren af e-mail-kontoen (og dermed BullGuard-kontoen), der har mulighed for at nulstille adgangskoden. Selvom dit BullGuard-brugernavn på en eller anden måde falder i de forkerte hænder, vil ingen andre end ejeren af e-mail-kontoen kunne nulstille adgangskoden. Klik på hyperlinket LINK i e-mailen for at komme til formularen Nulstil adgangskode. E-mail-adressen anvendt i det tidligere trin vises i feltet TIL: i e-mailen.

Trin 4.

Efter klik på hyperlinket i e-mailen bliver der åbnet et nyt browservindue med formularen Nulstil adgangskode. Skriv den e-mail-adresse, du brugte til BullGuard-kontoen, og vælg en ny adgangskode til din konto. Du skal skrive adgangskoden igen for at bekræfte den og for at undgå evt. stavefejl. Klik på Send, når du er færdig.

Trin 5.

Et nyt vindue vises, så snart du trykker på Send med meddelelse om, at processen er gennemført.

Trin 6.

Efter nulstilling af adgangskoden skal du genlogge til BullGuard-programmet. Du klikker ganske enkelt på Skift bruger under fanen Din BullGuard-konto og skriver abonnementsoplysningerne i overensstemmelse hermed.

Forny og opgrader

Disse valg giver dig mulighed for enten at forny et udløbet abonnement eller opgradere dit nuværende. Når du klikker på en af knapperne, bliver du ført videre til BullGuards webshop.

Når du bruger Forny, vil du kunne tilmelde dig perioder, der løber fra 1 år til 3 år, med priser, der afhænger af den valgte abonnementstid.

Ved både Fornyelse og Opgradering vil BullGuards webshop vise evt. rabatter, du har adgang til.