Kom i gang > Installation af BullGuard > Afinstallation af BullGuard

Trin for trin-guide til afinstallation af BullGuard

Hvis du ønsker at fjerne BullGuard fra din computer, fortæller denne guide, hvordan du skal gøre det.

Afinstallationsprocessen kan startes ved enten at bruge afinstallationsprogrammet i BullGuard-mappen eller ved at bruge Kontrolpanelet Tilføj eller Fjern program (Windows XP, 2000) og Programmer og Funktioner (Windows Vista, 7).

Inden du går i gang med at afinstallere BullGuard, bør du sikre dig, at du har lukket og gemt alle dokumenter. Afinstallationsprocessen kræver genstart af computeren, som kan medføre tab af informationer, der ikke er gemt.

Afinstallation

Trin 1

Det første afinstallationsvindue er Velkommen-vinduet. Klik på Næste for at fortsætte.

Trin 2

I det næste vindue får du mulighed for at beholde de aktuelle BullGuard-indstillinger, hvis du vil geninstallere programmet.

Om at beholde indstillingerne

Grundlæggende vil Behold indstillinger gemme alle antivirus-, firewall- og backup-profiler, indstillinger og spamfilter sikkert og blokere kontakter eller domænelister. Det anbefales at gemme brugerpræferencer, hvis du har planer om at geninstallere BullGuard og ønsker at undgå at gennemgå redigering af alle moduler og profiler forfra.

Trin 3

Efter klik på Næste vises en statuslinje over, hvornår afinstallationsprocessen er færdig. Undgå at lukke vinduet imens, og vent på, at det er færdigt. For tidlig lukning af afinstallationsvinduet kan medføre en ufærdig installation og kan forhindre korrekt geninstallation af BullGuard.

Trin 4

Det sidste vindue i slutningen af afinstallationsprocessen beder brugeren om at genstarte computeren. Vælg Genstart nu for at genstarte computeren eller Jeg genstarter manuelt senere for at udskyde genstart af computeren.

Genstart computeren

Det er nødvendigt at genstarte computeren, da nogle BullGuard-komponenter som f.eks. antivirus- og firewall-drivere kun kan fjernes ved opstart af Windows. Bemærk, at geninstallation af BullGuard uden at genstarte computeren vil hindre installationsprocessen i at afslutte korrekt.